bTV Младежи от Пазарджик сами почистиха парка Мост Атлантик.  Група приятели

...
bTV
Младежи от Пазарджик сами почистиха парка Мост Атлантик.  Група приятели
Коментари Харесай

Похвално! Младежи сами почистиха цял парк

 bTV Младежи от Пазарджик сами почистиха парка " Мост Атлантик ".  Група другари от Пазарджик вземат решение, че им е омръзнало да се оплакват от бездействието на институциите и отделят  няколко часа от времето си, с цел да почистят  безплатно парк в Пазарджик.

" Ние сме другари, групичка сме. Всички общо взехме решение да се съберем, да го създадем това. Поставихме си го като цел – като имаме свободно време, да можем да се съберем да почистим градинки като тази ", споделя Йордан Николов. 

Инициативата на запалянковците събира стотици лайкове и по този начин наподобява, че е въодушевила мнозина, оповестява bTV.

" Публикацията, която пуснахме, е забелязана от над 80 хиляди души. Много хора – стотици и хиляди – са подготвени да се включат в тяхното дело! ", отбелязва Димитър Попов, админ на обществена страница в обществените мрежи. 

На процедура, обаче, се случва по този начин, че след почистването, в парка още веднъж има купища отпадъци. Приятелите не се отчайват. 

" Отново чистим. И още веднъж се надяваме това да доближи до хората. И да се трансформират. И тази красива България да не наподобява на кошче за отпадък ", споделя Елена Делчева.

Ентусиастите се надяват образецът им да стане инфекциозен и други техни съграждани да ги последват, а общината най-сетне да сложи задоволително кошчета за боклуци по алеите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР